skip to Main Content


Maureen
Trainer | Opleider | Ontwikkelaar | Auteur | Coach


Ik werk met veel plezier als trainer en productontwikkelaar bij VO op Niveau. VO op Niveau zorgt ervoor dat ik als Toegepast Psycholoog het beste uit mijzelf kan halen en anderen hiertoe ook kan motiveren. Onderpresteren, gesprekstechnieken en executieve functies zijn mijn favoriete onderwerpen. Met spellen en begeleidende gesprekstechnieken leer ik zowel leerlingen, docenten en zorgverleners hoe ze executieve functies verder kunnen ontwikkelen.


Ilona
Teamcoach | Accountmanager


Vanuit mijn jarenlange ervaring als Jenaplanleerkracht, specialist hoogbegaafdheid en moeder van drie dochters heb ik van dichtbij gezien dat onderwijs moet blijven veranderen om het talent van leerlingen te zien en te ontwikkelen. Aan deze constante verandering en groei draag ik bij door mijn rol als (team)coach, maar ook als accountmanager waarbij ik samen met jou op zoek ga naar een passend aanbod.


Gary
Trainer | Opleider


Als classicus ben ik bekend met verschillende onderwijstypes en schoolpopulaties. Daarnaast ben ik gedurende de laatste jaren als promovendus verbonden geweest aan de universiteiten van Edinburgh en Verona. Al deze ervaringen komen me goed van pas bij VO op Niveau waar ik werkzaam ben als senior onderwijsadviseur, opleider en ervaren trainer op vele scholen in Nederland.


Mirjam
Trainer


Naast ECHA Specialist Hoogbegaafdheid ben ik ook gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Ook heb ik een trainers- en coachingsopleiding afgerond en werk ik als trainer bij VO op Niveau. Mijn specialisaties zijn executieve vaardigheden en HB-signalering. Mijn ruime ervaring als studiebegeleider gebruik ik tijdens mijn trainingen. Daarnaast doe ik divers HB-gerelateerd onderzoek.


Florentien
Trainer


Met veel plezier geef ik trainingen bij VO op Niveau, omdat iedere docent zijn/ haar belevenissen uit de klas meeneemt. Hierdoor ontstaan er tijdens een gesprek over ‘ons onderwijs’ ideeën die we met leerlingen uit kunnen proberen. En als natuurkundedocent ben ik geïntrigeerd door de vele manieren waarop wij leren. Dat vind ik een mooie wisselwerking!


Claudia
Trainer


Mijn Biologiestudie is een allesomvattende, rijke levenservaring geweest die een breed fundament heeft gelegd. Als gedragsspecialist en systeemdenker met een eerstegraads bevoegdheid ben ik jarenlang werkzaam geweest in basis, voortgezet en volwassenonderwijs. Door het moederschap, Novilo Talentbegeleiding en VO op Niveau groeide ik in mijn rol als hoogbegaafdheidservaringsdeskundige en geniet ik van mijn werk als trainer bij Vo op Niveau.


Cécile
Trainer


Door mijn werk als trainer bij VO op Niveau ontmoet ik tijdens trainingen, adviesgesprekken en congressen andere onderwijsprofessionals. We delen kennis en inspireren elkaar wat ik ontzettend waardevol vind. Van huis uit ben ik onderwijskundige, psychologe (Vrije Universiteit Amsterdam) en ECHA- specialist (Radboud Universiteit Nijmegen). Van al deze kennis en ervaring maak ik graag gebruik in mijn trainingen.


Elsie
Trainer


Mindset en Motivatie zijn de onderwerpen waar ik me bij VO op Niveau vooral op richt. Positieve psychologie kan een krachtig middel zijn om leerlingen beter te laten functioneren en zet ik om die reden graag in. Ook werk ik graag met docenten en laat ik hen kritisch kijken naar de eigen ingesleten patronen die van invloed kunnen zijn op hun wijze van lesgeven. Het nadenken over hoe zij leerlingen kunnen helpen om tot bloei te komen sluit daar mooi bij aan!


Roland
Directeur | Trainer | Opleider | Auteur


Binnen VO op Niveau vervul ik meerdere rollen. Allereerst ben ik algemeen directeur en daarnaast zie je me terug als trainer en opleider. Met mijn jarenlange ervaring als oud-docent klassieke talen en rol als talentbegeleider heb ik een enorme passie voor inspirerend onderwijs. Zo schreef ik samen met Tijl Koenderink het boek ‘Is het voor een cijfer?’ waar het onderwerp motivatie centraal staat. Verder ben ik actief in het hele land om VO scholen te helpen bij het opzetten en implementeren van talentbeleid.


Tijl
DGA | Spreker


Van VO op Niveau ben ik de oprichter en CEO zoals ik dat ook ben van Novilo, FeniksTalent, Levanimo en Take on Talents. Daarnaast ben ik de oprichter van de School of Understanding. Als spreker en expert op het gebied van talentonderwijs en -vernieuwing spreek ik op zowel nationale als internationale congressen en evenementen. Vanuit mijn specialisme rondom hoogbegaafdheid heb ik diverse boeken geschreven op het gebied van talentbeleid, waaronder de bestseller ‘De 7 uitdagingen in het lesgeven aan cognitief begaafde leerlingen’. In 2018 zal mijn boek ‘A bright future for our bright minds’ uitgegeven worden.
Back To Top