skip to Main Content


Roland Louwerse
Directeur | Trainer | Opleider | Auteur


Binnen VO op Niveau vervul ik meerdere rollen. Allereerst ben ik algemeen directeur en daarnaast zie je me terug als trainer en opleider. Met mijn jarenlange ervaring als oud-docent klassieke talen en rol als talentbegeleider heb ik een enorme passie voor inspirerend onderwijs. Zo schreef ik samen met Tijl Koenderink het boek ‘Is het voor een cijfer?’ waar het onderwerp motivatie centraal staat. Verder ben ik actief in het hele land om VO scholen te helpen bij het opzetten en implementeren van talentbeleid.

Wil je meer weten over Roland? Bekijk deze video


Ilona Nawijn-De Bruijn
Trainer | Teamcoach | Sales en Marketing


Vanuit mijn jarenlange ervaring als Jenaplanleerkracht, specialist hoogbegaafdheid en moeder van drie dochters heb ik van dichtbij gezien dat onderwijs moet blijven veranderen om het talent van leerlingen te zien en te ontwikkelen. Aan deze constante verandering en groei draag ik bij door mijn rol als (team)coach, maar ook als accountmanager waarbij ik samen met jou op zoek ga naar een passend aanbod.


Gary Vos
Trainer | Opleider


Als classicus ben ik bekend met verschillende onderwijstypes en schoolpopulaties. Daarnaast ben ik gedurende de laatste jaren als promovendus verbonden geweest aan de universiteiten van Edinburgh en Verona. Al deze ervaringen komen me goed van pas bij VO op Niveau waar ik werkzaam ben als senior onderwijsadviseur, opleider en ervaren trainer op vele scholen in Nederland.


Maureen Kramer-Tinnemeier
Trainer | Opleider | Coach | Auteur


Ik werk met veel plezier als trainer en productontwikkelaar bij VO op Niveau. VO op Niveau zorgt ervoor dat ik als Toegepast Psycholoog het beste uit mijzelf kan halen en anderen hiertoe ook kan motiveren. Onderpresteren, gesprekstechnieken en executieve functies zijn mijn favoriete onderwerpen. Met spellen en begeleidende gesprekstechnieken leer ik zowel leerlingen, docenten en zorgverleners hoe ze executieve functies verder kunnen ontwikkelen.

Wil je meer weten over Maureen? Bekijk deze video


Heli Penz
Trainer | Opleider


Anderen helpen zichzelf te ontwikkelen maakt mij blij! Als trainer bij VO op Niveau wil ik bijdragen aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland. Hierbij kan ik mijn ervaringen als natuurkundedocent en coach in het VWO goed gebruiken. De combinatie van deze onderwijservaring en mijn ECHA-opleiding geeft mij handvatten om flexibel in te springen op de vragen die leven. Door middel van trainingen, workshops en persoonlijke aandacht hoop ik collega’s in het onderwijs te inspireren om meer uit zichzelf en hun leerlingen te halen.

Wil je meer weten over Heli? Bekijk deze video


Lidewij Couwenberg
Trainer | Coach


Als ervaringsdeskundige begon ik op mijn achtste aan de middelbare school, om die op mijn zestiende pas met een diploma te verlaten en er vervolgens negen jaar over te doen om twee studies af te ronden. Vanuit mijn rollen als docent Engels en mentor ben ik veel in contact gekomen met leerlingen en ken ik hun behoeften. Dankzij VO op Niveau heb ik de tools in handen deze leerlingen verder te helpen zoals ik zelf graag geholpen had willen worden. Graag deel ik deze kennis en tools, door trainingen of lezingen te geven op scholen door het hele land, en natuurlijk door hoogbegaafde leerlingen te begeleiden.

Wil je meer weten over Lidewij? Bekijk deze video


Mirjam Kabki
Trainer | Coach


Naast ECHA Specialist Hoogbegaafdheid ben ik ook gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Ook heb ik een trainers- en coachingsopleiding afgerond en werk ik als trainer bij VO op Niveau. Mijn specialisaties zijn executieve vaardigheden en HB-signalering. Mijn ruime ervaring als studiebegeleider gebruik ik tijdens mijn trainingen. Daarnaast doe ik divers HB-gerelateerd onderzoek.

Wil je meer weten over Mirjam? Bekijk deze video


Cécile de Bruin
Trainer


Door mijn werk als trainer bij VO op Niveau ontmoet ik tijdens trainingen, adviesgesprekken en congressen andere onderwijsprofessionals. We delen kennis en inspireren elkaar wat ik ontzettend waardevol vind. Van huis uit ben ik onderwijskundige, psychologe (Vrije Universiteit Amsterdam) en ECHA- specialist (Radboud Universiteit Nijmegen). Van al deze kennis en ervaring maak ik graag gebruik in mijn trainingen.


Claudia in 't Veld
Trainer


Mijn Biologiestudie is een allesomvattende, rijke levenservaring geweest die een breed fundament heeft gelegd. Als gedragsspecialist en systeemdenker met een eerstegraads bevoegdheid ben ik jarenlang werkzaam geweest in basis, voortgezet en volwassenonderwijs. Door het moederschap, Novilo Talentbegeleiding en VO op Niveau groeide ik in mijn rol als hoogbegaafdheidservaringsdeskundige en geniet ik van mijn werk als trainer bij Vo op Niveau.


Ralf Nines
Trainer


Sinds 2006 ben ik werkzaam als docent Economie en Bedrijfseconomie in het voortgezet onderwijs in Den Haag. Ook was ik enkele jaren betrokken bij onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen in Rijswijk voor de vakken Wiskunde en Ondernemen in zowel het primair- als het voortgezet onderwijs.
Als ervaringsdeskundige ervaar ik mijn werk als trainer bij VO op Niveau als een hele betekenisvolle aanvulling op mijn werk als docent.


Floor Oomens
Trainer


Bio Floor

Maartje is trainer bij VO op Niveau
Maartje van Meersbergen
Trainer


Bio Maartje

Foto’s: Eveline van Egdom

Back To Top